Desertinių obuolių sultys

Šiuo metu siūlome trijų rūšių sultis – obuolių, obuolių su aronija ir kriaušių. Iš kitų gamintojų išsiskiriame tuo, kad siūlome natūralias sultis be jokių sintetinių priedų ir cukraus.
Mūsų ūkyje įdiegtų pažangių technologijų dėka spaudimo ir išpilstymo procesas kontroliuojamas ypatingai tiksliai. Obuolių sultys pasterizuojamos dvidešimt keturias sekundes 78–82 laipsnių temperatūroje, po to išpilstomos į sterilias pakuotes ir paliekamos fermentavimosi procesui. Svarbu, kad po šių veiksmų sultys lieka „gyvos“ – išsaugoma didžioji dalis vitaminų ir mineralų.
Sulčių gamybai naudojame tik mūsų bendruomenės narių Ažuožerių soduose užaugintus, prieš spaudžiant kruoščiai atrinktus ir nuplautus desertinių rūšių obuolius.
Kadangi patys obuolius auginame, patys spaudžiame iš jų sultis ir patys jomis prekiaujame, visiškai pasitikime savo produkto kokybe ir už ją atsakome.